Veelgestelde vragen

Bestelling en Levering

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren! U moet uw bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden. Als het artikel al is verzonden, gebruik dan ons eenvoudige retoursysteem om een volledige terugbetaling te krijgen.

Als u een verkeerd gespeld of automatisch ingevuld adres heeft ingevuld, beantwoordt u eenvoudig de bevestigingsmail van uw bestelling en bevestigt u dit. Zodra u nogmaals heeft gecontroleerd of het opgegeven adres onjuist is, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen via e-mail op Info@bellanza.nl. Als het opgegeven adres onjuist is, kunnen we het adres binnen 24 uur wijzigen in het juiste adres. Er wordt geen restitutie verleend na de 24 uur van onjuiste indiening.

Wij versturen onze producten direct vanuit de leverancier zodat wij kunnen besparen op opslag, verzend en inpakkosten en jou de producten kunnen aanbieden tegen een vaste lage prijs. 

Alle bestellingen worden verzonden binnen 24 tot 48 uur en de gemiddelde levertijd bedraagt 7-14 dagen. 

Ben je benieuwd wanneer je pakketje word geleverd? Bekijk eenvoudig en snel de status van je bestelling op de bestelling volgen pagina. 

De verzendkosten nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. 

Ruilen en retourneren

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De
zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.


Om een retour te starten, kunt u contact met ons opnemen via: Info@bellanza.nl

Track en Trace

Zodra het pakketje is verwerkt door het postorderbedrijf wordt de track en trace informatie beschikbaar. Dit kan soms een aantal dagen duren nadat je bestelling is geplaatst. 

Het Track en Trace nummer is te vinden in de e-mail die u van ons ontvangen heeft.

Op de bestelling volgen pagina kun je de track en trace code in voeren om je pakketje te volgen.